Author - Besford Haskasa

Gezuar Kurban Bajramin

Gjej rastin qe ne kete dite te vecante dhe festive per te gjithe Besimtaret Muslimane : Gezuar Kurban Bajramin Mbaresi ,shendet ,begati dhe lumturi ne cdo dere te bashkeqytetareve te Peqinit [...]

Struktura e Vitit 2019

http://  Emertimi i FunksionitNr.ArsimiKat IKryetari 1LartëP.1d Asistent (Sekretari) 1Mesëm Administrator Njesi Adm. Pajove 1Mesëm Administrator Njesi Adm. Perparim 1Mesëm Administrator Njesi Adm. Gjocaj 1Mesëm Administrator Njesi Adm. Sheze 1Mesëm Administrator Njesi Adm. Karine 1Mesëm IIN/Kryetar1LartëP.1d IIISektori Policise Bashkiake 8 Kryeinspektor i Policise Bashkiake 1Lartë Polic bashkiak 1Mesëm Polic bashkiak 1Mesëm Polic bashkiak 1Mesëm Polic bashkiak 1Mesëm Polic [...]