Aktivitete Bashkia Peqin

Takimi i Keshillit Bashkiak Peqin me Keshillin Rinor Peqin, 27 Mars 2023, mbi ceshtjet e arsimit dhe punesimit te te rinjve.

Takimi u zhvillua ne zbatim te planit te aktiviteteve te Keshillit Bashkiak Peqin per vitin 2023, me mbeshtetjen e projektit Bashki te Forta.