Njoftime

Njoftim – Nënpunesi Civil, (20/11/2017)

Njoftim - Nënpunesi Civil, (20/11/2017) Njoftim - Nenpunesi Civil.pdf (Lexo më shumë)!   DËGJESËN PËR VLERËSIMIN STRATEGJIK MJEDISOR DËGJESËN PËR VLERËSIMIN STRATEGJIK MJEDISOR ...Lexo më shumë... Taksat dhe Tarifat Vendore 2018 Taksat dhe Tarifat Vendore, 2018 [...]