Faqja Kryesore

Struktura Bashkisë Peqin për vitin 2020

Emërtimi i FunksionitNrArsimiKategoria IKryetari1LartëP.1d IIKabineti5 Drejtor Kabineti1LartëII-b Këshilltar i Kryetarit1LartëIII-a/1 Këshilltar i Kryetarit1LartëIII-a/1 Zëdhënës për mediat1LartëIII-a/1 Asistent (Sekretari)1Mesëm IIIN/Kryetar1LartëP.1d IVN/Kryetar1LartëP.1d VAuditi i brëndshëm3 Përgjegjës Auditi1LartëIII-a/1 Specialist1LartëIV-a Specialist1LartëIV-a VIApelimi Tatimor1LartëIV-a VIINjësia për koordinimin e Integrimit Evropian dhe Ndihmës së huaj4 Koordinatore Lokale e BE1LartëIII-b Specialist informimi për...

Gezuar Kurban Bajramin

Gjej rastin qe ne kete dite te vecante dhe festive per te gjithe Besimtaret Muslimane : Gezuar Kurban Bajramin Mbaresi ,shendet ,begati dhe lumturi ne cdo dere te bashkeqytetareve te Peqinit...