Author - AMS AL

perfituesit-e-legalizimeve-18-10-2018 (AGJENCIA E LEGALIZIMIT, URBANIZIMIT DUE INTEGRIMIT TE ZONAVE/NDERTIMEVE INFORMALE )

perfituesit-e-legalizimeve-18-10-2018 (shiko listën e plotë-pdf) perfituesit-e-legalizimeve-18-10-2018 (shiko listën e plotë-pdf) DËGJESËN PËR VLERËSIMIN STRATEGJIK MJEDISOR DËGJESËN PËR VLERËSIMIN STRATEGJIK MJEDISOR ...Lexo më shumë... Taksat dhe Tarifat Vendore 2018 Taksat dhe Tarifat Vendore, 2018 (Vendimi i Plotë, [...]

DËGJESËN PËR VLERËSIMIN STRATEGJIK MJEDISOR

DËGJESËN PËR VLERËSIMIN STRATEGJIK MJEDISOR DËGJESËN PËR VLERËSIMIN STRATEGJIK MJEDISOR DËGJESËN PËR VLERËSIMIN STRATEGJIK MJEDISOR ...Lexo më shumë... Taksat dhe Tarifat Vendore 2018 Taksat dhe Tarifat Vendore, 2018 (Vendimi i Plotë, PDF) REPUBLIKA [...]

Darka e veres, festa tradicionale e qytetit tone

Darka e veres, festa tradicionale e qytetit tone DËGJESËN PËR VLERËSIMIN STRATEGJIK MJEDISOR DËGJESËN PËR VLERËSIMIN STRATEGJIK MJEDISOR ...Lexo më shumë... Taksat dhe Tarifat Vendore 2018 Taksat dhe Tarifat Vendore, 2018 (Vendimi i [...]

Bashkitë për në Europë!

Bashkitë për në Europë! Prej dhjetorit të vitit 2016, me nënshkrimin e Marrëveshjes së Bashkëpunimit ndërmejt Ministrisë së Punëve të Shtetit për Çështjet Vendore, Ministrisë së Integrimit, Shoqatës për Autonomi [...]