Monthly Archives - October 2018

perfituesit-e-legalizimeve-18-10-2018 (AGJENCIA E LEGALIZIMIT, URBANIZIMIT DUE INTEGRIMIT TE ZONAVE/NDERTIMEVE INFORMALE )

perfituesit-e-legalizimeve-18-10-2018 (shiko listën e plotë-pdf) perfituesit-e-legalizimeve-18-10-2018 (shiko listën e plotë-pdf) DËGJESËN PËR VLERËSIMIN STRATEGJIK MJEDISOR DËGJESËN PËR VLERËSIMIN STRATEGJIK MJEDISOR ...Lexo më shumë... Taksat dhe Tarifat Vendore 2018 Taksat dhe Tarifat Vendore, 2018 (Vendimi i Plotë, [...]